Follow Dashboard
Tokens?


Credits Section;

Skin by; OhhAeen
Blog owner; Intan Zulkefli
Another credits.

TITLE; second post
Monday, 28 November 2011 | 08:46 | 0 comments
hiii ! reader intan punye blog dlm proses lagi tauu maaf if tak cantik and tak menarik untuk baca or follow , and sosrryyy sometimes korang takboleh nk follow intan kn , haa intan pun tatahu napee -..- moge moge lepas ni boleehh follow mcm biasa laa yee , guyss sokong laa intan , intan rasa nkk gibbaaap daah dri duniaa blog ni , cheerrr me up please :'(
 
 
Aku harap kauu sedar apa yang kau buat kat aku and kat blog aku nie sala k , sudah sudah laaa sakit kan hati kawan kawan kau , kau nk orang tngok kau perfect tapi kau tak seda en bende yg kau buat tuu kau anggp betul tapi sebenanye  salaa , aku tak heran kau nk kejaar dunia hot kauu tuu , aku pun tak hadap member mcm kau ,mukee da cantik da comel , ramai nak dekat kaau tapi sayang hati kau busuk penuh dengan hasat dengki smpai blog aku jadi mangsa , paakenee bebb ? serius aku kecewa dengan kau :'( rasa macam nak nanges kuat kuat


Old things | New things